Categorieën
Blog

Review spandoek Studentendrukwerk

Vroeger ging een foto in een lijstje aan de wand, maar tegenwoordig is een spandoek slechts enkele klikken van je verwijderd. Dit kan bijvoorbeeld op een website zoals Studentendrukwerk.

Categorieën
Blog

Review schoolplaat

De tijd van een foto in een simpele lijst lijkt voorbij, we willen onze beelden als kunst aan de muur. En met het huidige aantal leveranciers in wanddecoratie is dit binnen handbereik. Er is tegenwoordig zo veel mogelijk, je kunt drukken op hout, GalleryPrintFine art papier etc. kortom de keuze is reuze. Maar hoe kies je wat bij je past?

Als fotograaf vind ik het belangrijk om te weten bij welk beeld welke soort afdruk past, op die manier kan ik mijn klanten namelijk ook adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze. Ik prijs mijzelf dan ook gelukkig met het feit dat ik vaak door producenten wordt benaderd om een product te testen. Ik werd dit keer door Fotocadeau benaderd om enorm leuke wanddecoratie te testen.

Categorieën
Blog

Review FotoOpHout.nl

De tijd van een foto in een simpele lijst lijkt voorbij, we willen onze beelden als kunst aan de muur. En met het huidige aantal leveranciers in wanddecoratie is dit binnen handbereik. Er is tegenwoordig zo veel mogelijk, je kunt drukken op GalleryPrintFine art papier, Aluminium (als Zor-Alu), foto op hout etc. kortom de keuze is reuze. Maar hoe kies je wat bij je past?

Categorieën
Blog

Op avontuur met het verse Youtube kanaal The Dapper Channel

Soms heeft Gerwin een idee en ach dan ga je daar maar in mee. Oftewel op deze manier ontstaat een gezamenlijk Youtube kanaal genaamd The Dapper Channel. Logisch toch?!

Categorieën
Blog Lomo

Hollywood glamour met een bijzonder hulpmiddel

Enige tijd geleden was ik samen met Hans van Eijsden te gast Bij Cafe Obscura. Hij vertelde hier kort hoe hij het ouderwetse Hollywood glamour effect creëerde. Ondanks dat ik helaas geen fresnel spot heb, ging ik toch met zijn tip aan de gang, namelijk de panty!

Categorieën
Black and white Blog

I do love the rain!

De meeste mensen denken bij regen aan hondenweer, dat vervelende Nederlandse weer etc. Het gekke aan mij is: I do love the rain! Zoals ieder weertype en seizoen heeft het wel iets, maarja door een pleuris bui naar huis fietsen doe je natuurlijk niet als het niet nodig is. Zo “strande” afgelopen vrijdag een vriendin bij ons en kwam een idee dat ik ooit voor een bruiloft had bedacht weer voorbij, dus toen stond ik zelf met mijn man in de regen ^^

Categorieën
Blog

Review van Zor-Alu wanddecoratie

De tijd van een foto in een simpele lijst lijkt voorbij, we willen onze beelden als kunst aan de muur. En met het huidige aantal leveranciers in wanddecoratie is dit binnen handbereik. Er is tegenwoordig zo veel mogelijk, je kunt drukken op hout, GalleryPrintFine art papier, Aluminium (als Zor-Alu) etc. kortom de keuze is reuze. Maar hoe kies je wat bij je past?

Als fotograaf vind ik het belangrijk om te weten bij welk beeld welke soort afdruk past, op die manier kan ik mijn klanten namelijk ook adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze. Ik prijs mijzelf dan ook gelukkig met het feit dat ik vaak door producenten wordt benaderd om een product te testen. Dit keer mocht ik de Zor-Alu wandecoratie proberen.

Categorieën
Blog

Review van een fotoboek van Fotofabriek.nl

Als fotograaf mag je soms producten testen, dit doe ik graag om zo mijn klanten beter te kunnen adviseren in het afdrukken van de gemaakt beelden. Onderstaand vind je deze keer een review van een fotoboek van Fotofabriek.nl.

Categorieën
Blog

Zakelijk portret, maar dan anders

Of je nu voor jezelf werkt of een baas hebt, vaak is er een moment dat er een foto nodig is. Die leuke vakantiefoto is net iets te informeel, tijd voor een zakelijk portret dus! Is het nu voor een smoelenboek, je toegangspasje of je LinkedIn profiel. Je ‘moet’ op de gevoelige plaat gezet worden. Uit ervaring weet ik dat op de foto ‘moeten’ vaak een ongemakkelijk moment wordt. Daarom probeer ik het moeten om te buigen naar mogen. En dat zie je terug op de plaat.

Categorieën
Black and white Blog Portraits Slider

Punk army styled shoot

Vorig jaar daagde ik mijzelf uit met een photo-challenge, dit jaar daag ik mezelf uit TFP-shoots. Ik probeer doormiddel van samen te werken met modellen en muah’s nog meer uit mijn portretfotografie te halen. Dit keer had ik de eer om mee te werken aan een Punk Army styled shoot.