Skip to main content
Overvliegen Flevo-Scouts

Overvliegen bij de Flevo-Scouts

college essay writing service reviews Binnen Scouting zijn er veel tradities, zo ook overvliegen bij de Flevo-Scouts. Ieder jaar “vliegen” de leden van de ene speltak naar de volgende. Binnen Scouting heb je namelijk aan de hand van je leeftijd bijbehorende Speltakken. Als je een bepaalde leeftijd hebt ga je door naar de volgende.En dit wordt natuurlijk spectaculair aangepakt.

online essay review (meer…)

purchase essays for college Lees meer

Tiki-stijl met veel bloemen

act essay help Tiki-stijl met veel bloemen, hoe kom je daar nu weer op? Al geruime tijd wilde ik weer vrij werk gaan doen, maar wat? Ik liep al een tijdje rond met het idee om iets met bloemen te doen. En toen vond ik de juiste partners in crime! Marjelle was namelijk net voor haarzelf begonnen met Dreamy Daisy Hairflowers en heeft heel veel bloemen om iets moois mee te maken.

papers buy (meer…)

help with argumentative essay Lees meer

Sacha van Dijk en Jordy Loerakker (MUAH/styling) Debby Roos)

Streetstyle met getalenteerde Drontenaren

http://contentwritingsolutions.com/?essay=buy-essay-papers-online Op Facebook heb je een groep waar je als fotograaf, maar ook model of MUAH ideeën kan pitchen om zo samenwerkingen te zoeken. Via deze groep kwam ik in contact met MUAH Debby Roos, zij pitchte het idee skaters en streetstyle bij me. Een top idee en zo konden we als creatieve Drontenaren aan de slag.

http://debrasomervillephoto.com/?ess=plagiarism-checker-online-free-for-students (meer…)

source Lees meer

Maleficent

Maleficent make-over voor Halloween

follow url Mijzelf als Maleficent op de gevoelige plaat zetten, hoe heb ik dat nu weer bedacht? Als fotograaf probeer ik mezelf te ontwikkelen door eens in de zoveel tijd doelen te stellen. Deze doelen vorm ik vaak om naar een opdracht voor mijzelf. Begin dit jaar had ik bedacht dat ik een Halloween foto moest maken.

http://davidbrownworldwide.com/?essa=custom-essay-writing-help (meer…)

buying an essay paper Lees meer

Felicia Kramer

Lente

Het voelt buiten als hartje zomer, maar het schijnt nog lente te zijn. Ook al lopen de seizoenen wat door elkaar, net als in de beard series blijven zij een inspiratie voor me. Aangezien ik weer vrij werk wilde maken heb ik ze wederom als uitgangspunt genomen, maar wel helemaal anders.

(Vorig jaar daagde ik mijzelf uit met een photo-challenge, dit jaar daag ik mezelf uit TFP-shoots. Ik probeer doormiddel van samen te werken met modellen en muah’s nog meer uit mijn portretfotografie te halen.)

(meer…)

Lees meer