Categorieën
Black and white Lomo Portraits

Tiki-stijl met veel bloemen

Tiki-stijl met veel bloemen, hoe kom je daar nu weer op? Al geruime tijd wilde ik weer vrij werk gaan doen, maar wat? Ik liep al een tijdje rond met het idee om iets met bloemen te doen. En toen vond ik de juiste partners in crime! Marjelle was namelijk net voor haarzelf begonnen met Dreamy Daisy Hairflowers en heeft heel veel bloemen om iets moois mee te maken.

Categorieën
Black and white Portraits

Stoere portretten

Tijdens de samenwerking voor streetstyle foto’s heb ik ook een aantal stoere portretten mogen maken. Deze wil ik naast de duo-shoots natuurlijk ook graag laten zien.

Categorieën
Black and white Lomo Portraits Slider

Streetstyle met getalenteerde Drontenaren

Op Facebook heb je een groep waar je als fotograaf, maar ook model of MUAH ideeën kan pitchen om zo samenwerkingen te zoeken. Via deze groep kwam ik in contact met MUAH Debby Roos, zij pitchte het idee skaters en streetstyle bij me. Een top idee en zo konden we als creatieve Drontenaren aan de slag.

Categorieën
Black and white Blog

I do love the rain!

De meeste mensen denken bij regen aan hondenweer, dat vervelende Nederlandse weer etc. Het gekke aan mij is: I do love the rain! Zoals ieder weertype en seizoen heeft het wel iets, maarja door een pleuris bui naar huis fietsen doe je natuurlijk niet als het niet nodig is. Zo “strande” afgelopen vrijdag een vriendin bij ons en kwam een idee dat ik ooit voor een bruiloft had bedacht weer voorbij, dus toen stond ik zelf met mijn man in de regen ^^

Categorieën
Black and white Blog Portraits Slider

Punk army styled shoot

Vorig jaar daagde ik mijzelf uit met een photo-challenge, dit jaar daag ik mezelf uit TFP-shoots. Ik probeer doormiddel van samen te werken met modellen en muah’s nog meer uit mijn portretfotografie te halen. Dit keer had ik de eer om mee te werken aan een Punk Army styled shoot.

Categorieën
Black and white Outdoor

Radio Kootwijk

Midden op de Veluwe staat een monumentaal gebouw genaamd Radio Kootwijk. Het gebouw staat midden op de hei en is 1 blok beton, klinkt als een bijzondere combinatie toch? En dat is het ook, maar in de positieve zin van het woord.

Categorieën
Black and white Portraits

Muscle shot

Als je iemand gebruikt voor rare baard foto’s moet je ook iets terug doen. Iets waarmee mannelijkheid heroverd kan worden etcetera. Mike wilde al heel lang een muscle shoot proberen.

Categorieën
Black and white Lomo

Lomostyle boom

Aan het begin van de herfst is het vaak mistig in de ochtend. Een uitgelezen kans om in ons dorpsbos (het Wisentbos) foto’s te gaan kunnen maken. Van te voren wist ik nog niet dat hier een Lomostyle boom uit voort zou komen.

Categorieën
Black and white Events Slider

Muse in Brussel

De goden waren mij goed gezind op het moment dat ik kaartjes won bij 3FM voor Muse. Niet voor een groot stadion concert, maar de Ancienne Belgique (vergelijkbaar met Paradiso) met een maximale capaciteit van 2000 personen. Voor zo’n bijzondere gelegenheid kon ik het niet laten om mijn 50mm in de tas te steken. Ik heb tussen het genieten door dus erg leuk foto’s kunnen maken.

Categorieën
Black and white Lomo Portraits

Vintage jaren 50 shoot

Op mijn bucketlist stond nog een vintage 50’s heren shoot, daar hebben we uitgebreid de tijd voor genomen. Zowel zwart/wit als andere vintage jaren 50 bewerkingen heb ik over de diverse portretten heen geplaatst.