Categorieën
Blog Portraits

The beard series

Vorig jaar mocht ik een glitterbaard schieten en dat smaakte naar meer. Zo veel meer dat dit een serie werd met de 4 seizoenen, The beard series. Winter en lente en zomer waren er al, daarom nu dus tijd voor ‘last but not least’ de herfst!

Herfst:

Blijkbaar heeft mijn model om het seizoen zin om zijn gezichtsbeharing te snoeien. Wat natuurlijk niet ideaal is als je er van alles in moet hangen. Gelukkig niks dat Photoshop niet kan fixen, maar de post-processing was daardoor wel tergend lang. Maar het resultaat mag er wezen! Dit was hem dan, de laatste van deze Beard series.

Zomer: Deze keer is er gelukkig geen snoeimes bij de baard in de buurt geweest. Het ophangen van parasolletjes is nog nooit zo makkelijk geweest! Ja inderdaad parasolletjes, niks maakt je drankje zomerse dan deze fleurige stukjes papier op een stokje. Ik heb de foto in de nabewerking ook een summerfeel gegeven. Een beetje de oude versleten foto van die ene superette zomervakantie.

Lente: Na de glitterbaard werd de baard plots afgeschoren! Maar gelukkig met behulp van wat Pokon was de baard klaar voor het volgende seizoen.

En tja waar denk je dan aan? natuurlijk, heel veel vrolijke totaal niet mannelijke bloemetjes! Na als een heuse bloemiste de baar vol te hebben gestoken konden we aan het schieten. Zo lang er niet werd bewogen ging dit goed :) In een ander portret is de mannelijkheid wel weer gered hoor, mocht iemand zich zorgen maken.

Winter: Op internet verscheen de Glitter Beard trend en ik wilde dit ook heel graag proberen. Ik bekeek de Youtube video How To Glitter Beard van de Gay Beards en was klaar om te gaan schieten. Al moest ik hierna natuurlijk nog wel mijn verloofde ervan overtuigen dat het huis niet tot in de eeuwigheid vol met glitters zou liggen. Na het bouwen van zo ongeveer een Dexter Killroom en het proberen van diverse achtergronden en verschillende soorten belichting werd dit het resultaat. Ok, er was ook nog wat nabewerking nodig om de glitters iets extra’s te geven en het model zijn huid iets gladder te strijken. Maar uiteindelijk toch knap, om stoer op een foto te staan met een baard vol glitters :D

En het huis? tja voor de hoeveelheid gebruikte glitters valt het mee zal ik maar zeggen.

2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.