Categorie├źn
Portraits

Fotografie in beeld, workshop van Hans van Eijsden

Afgelopen november was ik te vinden op fotografie in beeld. Lezingen en workshops van de (te) gekste fotografen, foodtrucks en genoeg fotografiemerken om je prima mee te vermaken. Dit was een enorm leuke, maar ook leerzame dag. Onder andere had ik me in geschreven bij een workshop van Hans van Eijsden.

Te veel flitskoppen, het prachtige model Tamara Terzic, een camera en een heel kleine fotograaf genaamd Hans. Alle ingredi├źnten om te leren over het gebruik van flitskoppen en we mochten zelf mee schieten.

Hans van Eijsden

Hans van Eijsden

Hans vertelde aan de hand van een presentatie hoe hij bijvoorbeeld optimaal gebruik maakt van zijn licht, door bijvoorbeeld het gebruik van zijn lichtmeter. Maar hij kent zijn apparatuur dan ook van binnen en buiten. Hij vertelde nog meer over het gebruik van kleur etc. Hierna liet hij zien hoe hij nu precies te werk gaat, verassing: 180 graden omgedraaid van wat de meeste doen!

Toen was het aan degene die wilden om zelf te schieten. Er was zoveel animo dat Tamara ondertussen alweer op weg naar haar volgende afspraak moest. Maar niet getreurd, Hans vroeg gewoon een van de aanwezige fotografen. Hierdoor kreeg ik Sannaz Moghaddam voor de lens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.