Specialiteiten

Bij het woord fotograaf denkt men vaak aan de plaatjes aan de muur bij oma, maar voor de duidelijkheid dat is niet de soort fotografie die ik graag doe.

Momenteel focus ik mijzelf op 3 stromingen binnen mijn fotografie. Lees hieronder over mijn specialiteiten.

Joke Wignand aan het werk

  1. Bedrijven in beeld brengen. Dit gaat van smoelenboek foto’s tot over de schouder meekijken bij iemand die werkt met zijn handen. Hier vind je een aantal voorbeelden van bedrijven in beeld.
  2. Creatieve portretten. Dit zijn alle portretten die niet voor een gebatikte lap stof als achtergrond worden geschoten. Zowel met de locatie als belichting is heel veel mogelijk waardoor een beeld net dat beetje interessanter is om naar te kijken. Hier vind je een aantal voorbeelden van door mij geschoten portretten.Punk Army
  3. Kunst voor aan de muur. Binnen mijn Outdoor werk zijn veel beelden het waard om aan de muur gehangen te worden, hiervoor werk ik nauw samen met een Fine Art Printing Specialist. Er zijn namelijk enorm veel manieren om een beeld aan de muur te hangen en het tot zijn recht te laten komen. Graag informeer ik je vrijblijvend rondom alle mogelijkheden en kan er in een sample book gebladerd worden om de diverse papiersoorten zelf te kunnen beleven.Wisentbos Dronten

Naast deze 3 focus stromingen sta ik open voor alles dat niet standaard is. Wil je me uitdagen? Neem dan contact met me op via mijn Contactpagina.

So, what can I do for you?