About

De dame achter de camera

Mijn naam is Jennifer van der Kamp – Sauer, ik ben 30 lentes jong en woon in Dronten.

Hollywood glamour

Van jongs af aan heb ik liefde voor de camera, als klein meisje nam ik mijn fel roze Barbie camera mee naar school, of gebruikte ik de videocamera van mijn vader op vakantie. Vastleggen wat ik zag fascineerde me, maar het greep me pas echt toen ik voor het eerst een spiegelreflex camera in mijn handen kreeg gedrukt. Wow! Hoe fantastisch mooi is het om het beeld te kunnen sturen naar je eigen wensen. Niet alleen vast te leggen wat je ziet, maar ook laten zien hoe dat moment voelde. Om een beeld emotie geven.
Het nemen van foto’s is de manier om mijn creativiteit te uiten, creativiteit waarvan ik eerder niet eens wist dat ik het had. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere concepten en stijlen om uit te proberen. Des te gekker des te beter en ik vind het heel leuk om met mijn klanten ideeën uit te werken tot concrete concepten. Wat mij betreft is alles mogelijk en moet ik alles minimaal een keer geprobeerd hebben.

Deze website bevat een groot aantal foto’s om je een beeld te geven van mijn werk. Veel foto’s zijn te koop via 500px of via mijn eigen webshop. Als ik iets speciaals voor je kan maken, laat het me dan vooral weten! Mijn gegevens en contactformulier vind je hier.

Beauty can be seen in all things

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.