Categorieën
Events Portraits

Overvliegen bij de Flevo-Scouts

Binnen Scouting zijn er veel tradities, zo ook overvliegen bij de Flevo-Scouts. Ieder jaar “vliegen” de leden van de ene speltak naar de volgende. Binnen Scouting heb je namelijk aan de hand van je leeftijd bijbehorende Speltakken. Als je een bepaalde leeftijd hebt ga je door naar de volgende.En dit wordt natuurlijk spectaculair aangepakt.

Categorieën
Events

Dodenherdenking Dronten

Dodenherdenking Dronten vind jaarlijks plaats op 4 mei, dit is een belangrijke dag in Nederland. Om 20:00 uur zijn we met het gehele land twee minuten stil, ter nagedachtenis aan diegene die in de Tweede Wereldoorlog zijn gevallen. In veel plaatsen in Nederland wordt een ceremoniele kranslegging gehouden. De kranslegging in Dronten is één van de grootste kransleggingen in het land.

Categorieën
Events

Meerpaaldagen

Op het jaarlijks terugkerend evenement Meerpaaldagen, mag ik al een aantal jaren beelden maken. Eerder mocht ik voor de website van Lokale Mediainstelling RTV8 dit evenement vastleggen en sinds de afgelopen 2 jaar vanuit de organisatie zelf.

De Meerpaaldagen is ooit begonnen als een kleinschalig evenement op een boerenwagen. Dit is inmiddels uitgegroeid naar een evenement van drie dagen. Het grootste gratis festival van Dronten en omgeving.

Categorieën
Events

Scouting Fundays

Ondanks dat ik ondertussen één van de projectleiders ben van de Scouting Fundays, kan ik mijn camera toch niet thuis laten tijdens dit evenement. De Scouting Fundays is een 3-daags evenement. Overdag zijn er altijd diverse activiteiten en de mogelijkheid tot het bezoeken van het pretpark. ’s avonds wordt het dak van de feesttent eraf geblazen door diverse bands en DJ’s.

Categorieën
Events

Nirwana jaarfeest 2016 zaterdag

Ieder jaar organiseert JKC Nirwana een knallend jaarfeest om het seizoen meer af te sluiten. Dit jaar was ik beide avonden als gastfotograaf welkom.

Categorieën
Events

Nirwana jaarfeest 2016 vrijdag

Ieder jaar organiseert JKC Nirwana een knallend jaarfeest om het seizoen meer af te sluiten. Dit jaar was ik beide avonden als gastfotograaf welkom.

Categorieën
Events

Dakota groet Dronten

De historische Dakota heeft op 4 mei 2016 een flypast over Dronten gemaakt. Het vliegtuig maakte in totaal drie rondjes en bracht een groet aan het centrum.

Categorieën
Events

Flevo’s Mannenkoor

Voor De Drontenaar mocht ik foto’s maken van het kerstconcert van het Flevo’s Mannenkoor in De Meerpaal in Dronten.

Categorieën
Black and white Events Slider

Muse in Brussel

De goden waren mij goed gezind op het moment dat ik kaartjes won bij 3FM voor Muse. Niet voor een groot stadion concert, maar de Ancienne Belgique (vergelijkbaar met Paradiso) met een maximale capaciteit van 2000 personen. Voor zo’n bijzondere gelegenheid kon ik het niet laten om mijn 50mm in de tas te steken. Ik heb tussen het genieten door dus erg leuk foto’s kunnen maken.

Categorieën
Events

Nirwana jaarfeest 2015

Afgelopen vrijdag avond mocht ik als gast fotograaf foto’s maken op het Nirwana Jaarfeest 2015. Op vrijdag avond speelde The Covering, The Shady Greys en The Trailer Trash Tremblers. Deze en meer foto’s zijn te vinden op de JKC-Nirwana Dronten Facebookpagina.