Categorieën
Events

Scouting Fundays

Ondanks dat ik ondertussen één van de projectleiders ben van de Scouting Fundays, kan ik mijn camera toch niet thuis laten tijdens dit evenement. De Scouting Fundays is een 3-daags evenement. Overdag zijn er altijd diverse activiteiten en de mogelijkheid tot het bezoeken van het pretpark. ’s avonds wordt het dak van de feesttent eraf geblazen door diverse bands en DJ’s.

Het doel van dit evenement is om scouts tegen een gereduceerd tarief toegang te bieden tot een attractiepark en een leuke plek te bieden waar scouts elkaar kunnen ontmoeten. Het attractiepark wordt door de aanwezigheid van alle scouts, pionierswerk , etc. volledig in de scoutingsfeer gebracht. De Scouting Fundays is een unieke samenwerking tussen een commerciële partij en een non-profit organisatie. De organisatie wordt volledig gedragen door vrijwilligers. In 2002 is de gedachte voor het evenement ontstaan en sinds 2005 draait het evenement in combinatie met een camping. Tot 2013 was dit evenement in samenwerking met Walibi Holland. In 2014 is er een editie in Duinrell geweest, het evenement moest namelijk wijken voor bouwplannen op het camping terrein van Walibi Holland. De bouwplannen gingen nog even niet door en daarom was het evenement in 2017 weer terug op de thuisbasis Walibi Holland.

De foto’s zijn gebruik in de Daily Fun (dagelijks krantje op het evenement zelf), de Facebookpagina en de website van de Scouting Fundays.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.