Categorieën
Black and white Blog Portraits Slider

Punk army styled shoot

Vorig jaar daagde ik mijzelf uit met een photo-challenge, dit jaar daag ik mezelf uit TFP-shoots. Ik probeer doormiddel van samen te werken met modellen en muah’s nog meer uit mijn portretfotografie te halen. Dit keer had ik de eer om mee te werken aan een Punk Army styled shoot.

Via een oproep voor eigenlijk een lente-shoot kwam ik in contact met Nienke, die blijkbaar al heel lang met dit idee liep. Kimberly als MUAH had hier al eerder oren naar gehad, dus het team was snel gevormd. Een datum afgesproken en in de thuisstudio lekker aan de gang met rookmachine’s, gels en Punk army styled props.

Model: Dingelientje (Nienke)

MUAH: Kimberly Kistemaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.