Skip to main content
Punk Army

Punk army styled shoot

http://davidbrownworldwide.com/?essa=college-admission-essay-service Vorig jaar daagde ik mijzelf uit met een photo-challenge, dit jaar daag ik mezelf uit TFP-shoots. Ik probeer doormiddel van samen te werken met modellen en muah’s nog meer uit mijn portretfotografie te halen. Dit keer had ik de eer om mee te werken aan een Punk Army styled shoot.

where to buy essays

buy college essay

mla essays examples Via een oproep voor eigenlijk een lente-shoot kwam ik in contact met Nienke, die blijkbaar al heel lang met dit idee liep. Kimberly als MUAH had hier al eerder oren naar gehad, dus het team was snel gevormd. Een datum afgesproken en in de thuisstudio lekker aan de gang met rookmachine’s, gels en Punk army styled props.

essay services online Model: Dingelientje (Nienke)

academic essay writing help MUAH: Kimberly Kistemaker