Skip to main content

Tiki-stijl met veel bloemen

university of central florida essay Tiki-stijl met veel bloemen, hoe kom je daar nu weer op? Al geruime tijd wilde ik weer vrij werk gaan doen, maar wat? Ik liep al een tijdje rond met het idee om iets met bloemen te doen. En toen vond ik de juiste partners in crime! Marjelle was namelijk net voor haarzelf begonnen met Dreamy Daisy Hairflowers en heeft heel veel bloemen om iets moois mee te maken.

essays order (meer…)

common application essay help Lees meer

Sacha van Dijk en Jordy Loerakker (MUAH/styling) Debby Roos)

Streetstyle met getalenteerde Drontenaren

http://davidbrownworldwide.com/?essa=the-best-essay-writing-services Op Facebook heb je een groep waar je als fotograaf, maar ook model of MUAH ideeën kan pitchen om zo samenwerkingen te zoeken. Via deze groep kwam ik in contact met MUAH Debby Roos, zij pitchte het idee skaters en streetstyle bij me. Een top idee en zo konden we als creatieve Drontenaren aan de slag.

cheap research paper writers (meer…)

mla format for paper Lees meer

Marilou van Doorn

Spoorwegmuseum met Marilou van Doorn (part 2)

help with my essay Op een vrijdagavond heb ik me samen met Marilou van Doorn geschoten in het Spoorwegmuseum. Er was een evenement georganiseerd door Danny van Kolck, waarbij we met zijn allen terug in de tijd gingen. Hiervoor hadden een aantal fotografen, modellen en visagisten zich verzameld in het Spoorwegmuseum te Utrecht.

best essay services (meer…)

http://contentwritingsolutions.com/?essay=example-of-500-word-essay Lees meer

Femke Korving en Pascalle Capiteijns

Spoorwegmuseum met Femke Korving en Pascalle Capiteijns

get link Op een vrijdagavond heb ik me samen met Femke Korving en Pascalle Capiteijns  geschoten in het Spoorwegmuseum. Er was een evenement georganiseerd door Danny van Kolck, waarbij we met zijn allen terug in de tijd gingen. Hiervoor hadden een aantal fotografen, modellen en visagisten zich verzameld in het Spoorwegmuseum te Utrecht.

go to link (meer…)

http://contentwritingsolutions.com/?essay=500-words-example Lees meer