Skip to main content
Marilou van Doorn

Spoorwegmuseum met Marilou van Doorn

Op een vrijdagavond heb ik me samen met Marilou van Doorn geschoten in het Spoorwegmuseum. Er was een evenement georganiseerd door Danny van Kolck, waarbij we met zijn allen terug in de tijd gingen. Hiervoor hadden een aantal fotografen, modellen en visagisten zich verzameld in het Spoorwegmuseum te Utrecht.

Bepakt en bezakt ben ik het museum rondgegaan en heb in verschillende hoeken van het museum ter plekke een studio setting opgebouwd. Het museum was de achtergrond, maar mijn Elinchrom Quadra set met mijn deep octa waren ook van de partij. Omdat het een zeer vrije sfeer was kon ik qua belichting ook van alles proberen.

Ik heb met diverse modellen geshoot en één daarvan was Marilou van Doorn. Met haar ben ik een kijkje gaan nemen in de hoek “Droomreizen”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.