Skip to main content
Sacha van Dijk en Jordy Loerakker (MUAH/styling) Debby Roos)

Streetstyle met getalenteerde Drontenaren

compare and contrast essay help Op Facebook heb je een groep waar je als fotograaf, maar ook model of MUAH ideeën kan pitchen om zo samenwerkingen te zoeken. Via deze groep kwam ik in contact met MUAH Debby Roos, zij pitchte het idee skaters en streetstyle bij me. Een top idee en zo konden we als creatieve Drontenaren aan de slag.

sample of narrative essay (meer…)

medical school essay service Lees meer

Zonsopkomst Wasserfall Duitsland

Sauerland, net zo fotogeniek als Florida?!

http://contentwritingsolutions.com/?essay=mla-style-paper-example Afgelopen september stond in de planning: het zonnige Florida! Maar toen plots die vakantie wegwaaide ben ik in Sauerland beland. In plaats van palmbomen vonden we daar velden vol met kerstbomen en in plaats van cocktails aan het strand was er Duits bier en schnitzel.

essay in mla format example (meer…)

i need help writing a essay Lees meer

Muse Ancienne Belgique Brussel

Muse in Brussel

essay writing services review De goden waren mij goed gezind op het moment dat ik kaartjes won bij 3FM voor Muse. Niet voor een groot stadion concert, maar de Ancienne Belgique (vergelijkbaar met Paradiso) met een maximale capaciteit van 2000 personen. Voor zo’n bijzondere gelegenheid kon ik het niet laten om mijn 50mm in de tas te steken. Ik heb tussen het genieten door dus erg leuk foto’s kunnen maken.

http://debrasomervillephoto.com/?ess=free-essay-online (meer…)

medical school essay help Lees meer