Categorieën
Black and white Lomo Portraits Slider

Streetstyle met getalenteerde Drontenaren

Op Facebook heb je een groep waar je als fotograaf, maar ook model of MUAH ideeën kan pitchen om zo samenwerkingen te zoeken. Via deze groep kwam ik in contact met MUAH Debby Roos, zij pitchte het idee skaters en streetstyle bij me. Een top idee en zo konden we als creatieve Drontenaren aan de slag.

Categorieën
Outdoor Slider

Sauerland, net zo fotogeniek als Florida?!

Afgelopen september stond in de planning: het zonnige Florida! Maar toen plots die vakantie wegwaaide ben ik in Sauerland beland. In plaats van palmbomen vonden we daar velden vol met kerstbomen en in plaats van cocktails aan het strand was er Duits bier en schnitzel.

Categorieën
Black and white Blog Portraits Slider

Punk army styled shoot

Vorig jaar daagde ik mijzelf uit met een photo-challenge, dit jaar daag ik mezelf uit TFP-shoots. Ik probeer doormiddel van samen te werken met modellen en muah’s nog meer uit mijn portretfotografie te halen. Dit keer had ik de eer om mee te werken aan een Punk Army styled shoot.

Categorieën
City & Architecture Slider

Workshop nachtfotografie

Afgelopen woensdag ben ik in Amsterdam geweest voor een workshop nachtfotografie van Gerrit de Groot. Het Light Festival bood bijzondere onderwerpen, al is de stad sowieso fotogeniek.

Categorieën
Black and white Events Slider

Muse in Brussel

De goden waren mij goed gezind op het moment dat ik kaartjes won bij 3FM voor Muse. Niet voor een groot stadion concert, maar de Ancienne Belgique (vergelijkbaar met Paradiso) met een maximale capaciteit van 2000 personen. Voor zo’n bijzondere gelegenheid kon ik het niet laten om mijn 50mm in de tas te steken. Ik heb tussen het genieten door dus erg leuk foto’s kunnen maken.

Categorieën
Outdoor Slider

Oostenrijk

Dit jaar ben ik met mijn scoutinggroep op kamp geweest in Oostenrijk. Dit is een selectie van de foto’s die ik daar heb gemaakt.

Categorieën
Events Portraits Slider

Opening Scouting landgoed

Afgelopen zaterdag mocht ik, namens Lokale Mediainstelling RTV8, aanwezig zijn bij de opening van het Scouting landgoed in Zeewolde. Dit landgoed werd geopend door Hare Majesteit Koningin Máxima door het maken van een platte knoop. Het nieuwsbericht en meer foto’s vind je op de RTV8 website.

Categorieën
Portraits Slider

Playing with smoke

Om verder te groeien met fotograferen heb ik een bucketlist. Hierop zet ik specifieke technieken die ik een keer wil proberen, vandaag ging ik voor ‘Playing with smoke’. Ik vond de resultaten zelf erg tof.