Prijzen

Iedere opdracht is anders en daarom maak ik ook graag een vrijblijvende offerte op maat. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen. Natuurlijk begrijp ik ook dat mensen graag een indicatie hebben van welk soort prijsklasse verwacht kan worden, in mijn webshop heb ik daarom een aantal standaard shootpakketten samengesteld.

Afdrukken

Foto’s uit mijn archief kan ik op verzoek laten afdrukken om bijvoorbeeld aan de muur te hangen. Onderstaand vind u diverse mogelijkheden, maar aangezien er veel meer mogelijk voel je vrij om te vragen. Ik informeer je graag vrijblijvend.

Op houtExpositie gemeente ermelo

Een foto afgedrukt op Larikshout geeft een robuuste uitstraling. Ik werk vanzelfsprekend alleen met een leverancier die hoge kwaliteit levert. Het kwaliteitsverschil zit vooral in het feit dat de houtproducten dubbelzijdig worden behandeld. Dit wordt gedaan om de werking en kromtrekken van het hout te minimaliseren. Verder wordt er gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit met een minimale noest frequentie en worden de planken geselecteerd zodat dat er geen noesten in het gezicht komen.

Afmetingen van 20×30 – 70×105 voor €230, – €340,-

Fine Art PapierFine Art Papier Samplebook

Afdrukken op Fine Art papier zijn zeer bijzonder. Samen met jou kijk ik graag welk papier het beste bij de foto past. Dit kan variëren van een glanzend modern papier met metallic glans tot een mat papier dat kunstenaars al eeuwen gebruiken. In mijn sample-book kan je ook diverse papiersoorten ervaren die mijn diverse stijlen complimenteren. Een afdruk op Fine Art papier moet dan ook gezien worden als kunst.

Bij een afdruk op Fine-Art Papier zijn er verschillende mogelijkheden voor het ophangen van de afdruk. Onderstaand twee voorbeelden, maar er is nog veel meer mogelijk.

Opplakken op 3mm Dibond met ophangframe

Afmetingen van 20×30 – 80×120 voor €240, – €570,-

Opplakken op 1mm Aluminium met ophangframe

Afmetingen van 20×30 – 80×120 voor €235, – €520,-

Fine Art Liquid Gloss

Liquid Gloss is een unieke exclusieve afwerking. Waar moet je aan denken bij Fine Art Liquid Gloss:

  • Bijzonder mooie glans, vandaar de naam: Fine Art Liquid Gloss
  • Geeft een bijzonder gevoel bij het vasthouden, voelt ook eerder warm aan.
  • Maakt de Fine Art Print visueel nog toegankelijker, de details nog duidelijker.
  • De diepte werking in de Fine Art Print wordt versterkt.
  • Het oppervlak is harder dan plexiglas, daardoor minder kans op krassen.
  • Museum kwaliteit Fine Art Print: Hoogste kwaliteit print op hoogwaardig Fine Art Papier dat voldoet aan de duurzaamheids eisen die musea en galleries hanteren.
  • Voorzien van een ophangprofiel om zwevend aan de muur op te hangen (andere uitvoeringen mogelijk, bel voor een afspraak)

Afmetingen van 20×30 – 100×150 voor €300 – €1.200,-

Typmachine Retro oranjePublicatielicenties

Bij de fotoshoots die ik voor je doe is een publicatielicentie voor gebruik op eigen (persoonlijke) social media inbegrepen. Voor overige publicaties hanteer ik de richtprijzen van Stichting Foto Anoniem.

Meest voorkomende licentieaanvragen

Krant, 15x20cm, oplage tot 100.000: € 174,-
Tijdschriften, 10x15cm, oplage tot 50.000: € 166,-
Amusements- en showbizzprogramma’s op TV: € 241,-
Affiches en posters ter reclame buiten, diagonaal 150cm, oplage tot 100: € 831,-
Folders, brochures, flyers, 20x30cm, oplage tot 10.000: € 475,-
Niet-Nederlandse websites, tot 400x600px, gebruik tot 1 maand: € 480,-
Nederlandse websites, tot 400x600px, gebruik tot 1 maand: € 320,-
Social media, bedrijfsprofielen, commerciële profielen tot 1 maand: € 240,-

Neem voor meer informatie vooral vrijblijvend contact met me op.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief €6,- administratiekosten en exclusief € 0,19 per km reiskostenvergoeding. Vooraf wordt er altijd een offerte opgemaakt met de te berekenen prijzen, aan de prijzen op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.