Skip to main content
Verlovingsring Jennifer Sauer

De ring

De mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik nu ruim een maand verloofd ben. Aangezien mijn verloofde de ring speciaal heeft laten maken door goudsmid Denise Schaapman (vind hier meer van haar werk). En zelfs vanuit Amerika een sieradendoosje uit de jaren 30 heeft laten over komen, vond ik het nodig om deze bijzondere combinatie vast te leggen. Geinspireerd door de herfstbladeren heb ik gekozen om buiten een concept uit te werken. In de nabewerking heb ik ook verschillende technieken gebruikt. Iedere foto heeft hierdoor een andere sfeer gekregen.

Meer lezen

reisapotheek

Reisapotheek

Deze foto van een reisapotheek is gemaakt om bij een artikel te plaatsen op de website van Lokale Mediainstelling RTV8, maar hij zou ook gebruikt kunnen worden in een advertentie of magazine. Het product is namelijk niet heel erg visueel interessant van zichzelf, door het op deze wijze vast te leggen ziet het er toch minder saai uit.

Meer lezen

HEMA uitgelicht Nederlandse Speciaalbieren De Leckere

Nederlandse bieren

Deze foto’s van Nederlandse bieren zijn gemaakt voor de HEMA Dronten Facebookpagina. Vorige week ben ik gestart met een HEMA Highlight try-out om de producten van dit welbekende oer hollandse warenhuis uit te lichten. Ik zoom in op verschillende producten om zo te laten zien hoe divers het HEMA assortiment is. Omdat vaderdag eraan kwam, kreeg ik diverse speciaalbieren van Nederlandse bodem voor mijn camera.

Meer lezen

HEMA scratch off world map

HEMA scratch off wereldkaart

Deze foto’s zijn gemaakt voor de HEMA Dronten Facebookpagina als try-out. Ik bedacht me dat het goed zou zijn om op de pagina meer te doen, momenteel maakte ik namelijk vooral foto’s van de acties in de folder. Dit product heb ik gekozen, omdat de verpakking eigenlijk niet laat zien wat er in zit. Door het product uit de verpakking te halen, hoop ik dat meer mensen het artikel leuk vinden, herkennen in de winkel en kopen.

Meer lezen

Scorpius mengtafel

Radiostudio

Deze foto’s in de Radiostudio van RTV8 zijn gemaakt voor een project van ‘School voor Poëzie’. Leerlingen moesten gedichten schrijven als opdracht voor school, deze werden op kaarten afgedrukt met een bijpassende foto op de achtergrond. Een groep leerlingen kwam op bezoek in de RTV8 radiostudio en schreven ieder een gedicht over media.

Meer lezen