Categorieën
Business

Gentleman’s Survival Kit

Voor de kerst was er een goed kado nodig, dat werd deze Gentleman’s Survival Kit gebouwd door Gerwin van der Kamp en ondergetekende.

Categorieën
Business

HEMA brochure

Deze foto’s zijn gemaakt voor de HEMA Dronten Facebookpagina. Op deze pagina verschijnt onder andere de HEMA brochure, maar dan op een bijzondere manier gefotografeerd voor de HEMA Dronten fans. Hiermee onderscheid de pagina zich van de posts die HEMA NL plaatst en hebben mensen met bijvoorbeeld een sticker op de brievenbus wel de kans om alle (lokale) acties mee te krijgen.

Categorieën
Business Various

De ring

De mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik nu ruim een maand verloofd ben. Aangezien mijn verloofde de ring speciaal heeft laten maken door goudsmid Denise Schaapman (vind hier meer van haar werk). En zelfs vanuit Amerika een sieradendoosje uit de jaren 30 heeft laten over komen, vond ik het nodig om deze bijzondere combinatie vast te leggen. Geinspireerd door de herfstbladeren heb ik gekozen om buiten een concept uit te werken. In de nabewerking heb ik ook verschillende technieken gebruikt. Iedere foto heeft hierdoor een andere sfeer gekregen.

Categorieën
Business Lomo

Tekstbureau ’t Kofschaap

Voor tekstbureau ’t Kofschaap mocht ik iets geheel anders doen. Vaak probeer ik uit de camera al direct te halen wat ik zoek, maar Marleen Lam wilde graag iets creatievers. Voor haar website wilde zij graag banners en een aantal stockfoto’s met Lomo stijl. Laat ik daar nu precies een zwak voor hebben.

Categorieën
Business

Op bezoek bij een goudsmid

Deze foto’s zijn gemaakt in een opdracht voor goudsmid Denise Schaapman. Het doel was om de sieraden die zij heeft gemaakt te fotograferen voor een portfolio.

Categorieën
Business

HEMA Message Board

Deze foto’s van het Message board zijn gemaakt voor de HEMA Dronten Facebookpagina, deze zijn onderdeel van de HEMA Highlights. De HEMA Highlights is een concept om te laten zien hoe een product eruit ziet na de aankoop. Vaak kan een consument niet goed zien wat voor product er nu eigenlijk in de verpakking zit.

Categorieën
Business

Reisapotheek

Deze foto van een reisapotheek is gemaakt om bij een artikel te plaatsen op de website van Lokale Mediainstelling RTV8, maar hij zou ook gebruikt kunnen worden in een advertentie of magazine. Het product is namelijk niet heel erg visueel interessant van zichzelf, door het op deze wijze vast te leggen ziet het er toch minder saai uit.

Categorieën
Business

Nederlandse bieren

Deze foto’s van Nederlandse bieren zijn gemaakt voor de HEMA Dronten Facebookpagina. Vorige week ben ik gestart met een HEMA Highlight try-out om de producten van dit welbekende oer hollandse warenhuis uit te lichten. Ik zoom in op verschillende producten om zo te laten zien hoe divers het HEMA assortiment is. Omdat vaderdag eraan kwam, kreeg ik diverse speciaalbieren van Nederlandse bodem voor mijn camera.

Categorieën
Business

HEMA scratch off wereldkaart

Deze foto’s zijn gemaakt voor de HEMA Dronten Facebookpagina als try-out. Ik bedacht me dat het goed zou zijn om op de pagina meer te doen, momenteel maakte ik namelijk vooral foto’s van de acties in de folder. Dit product heb ik gekozen, omdat de verpakking eigenlijk niet laat zien wat er in zit. Door het product uit de verpakking te halen, hoop ik dat meer mensen het artikel leuk vinden, herkennen in de winkel en kopen.

Categorieën
Business

Radiostudio

Deze foto’s in de Radiostudio van RTV8 zijn gemaakt voor een project van ‘School voor Poëzie’. Leerlingen moesten gedichten schrijven als opdracht voor school, deze werden op kaarten afgedrukt met een bijpassende foto op de achtergrond. Een groep leerlingen kwam op bezoek in de RTV8 radiostudio en schreven ieder een gedicht over media.