Categorie├źn
Business Lomo

Tekstbureau ’t Kofschaap

Voor tekstbureau ’t Kofschaap mocht ik iets geheel anders doen. Vaak probeer ik uit de camera al direct te halen wat ik zoek, maar Marleen Lam wilde graag iets creatievers. Voor haar website wilde zij graag banners en een aantal stockfoto’s met Lomo stijl. Laat ik daar nu precies een zwak voor hebben.

De banners werden foto’s van haar bureau, ieder naar de 4 seizoenen van het jaar gestyled. Ook wilde zij een neutrale banner die bij haar huisstijl past. Momenteel prijkt de ‘Zomer’ banner al op haar website, de andere banners zijn dus nog strikt geheim, daarom hieronder slechts een preview.

Voor de stockfoto’s kon ik niet van de seizoenen uitgaan en moest ik op een andere manier er achter komen wat Marleen precies wilde. Van iedere foto heb ik 3 opties gemaakt zodat zij kon kiezen wat het beste bij haar en de website past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.