Categorieën
Outdoor

Dierentuin Wildlands

Een dagje naar de dierentuin vind ik altijd leuk, maar een dagje naar dierentuin Wildlands bleek nog leuker. Wildlands is de gloednieuwe dierentuin in Emmen, waar ze naast alle dieren ook hebben ingezet op experience. En laat dat nu twee dingen zijn die ik heel leuk vind.

Categorieën
Outdoor

De Gerbrandytoren in IJsselstein

Als je IJsselstein zegt, dan gaat er bij de meeste wel een lampje branden. Om precies te zijn een kerstlampje aan een gigantische zendmast, de Gerbrandytoren. In december is deze straalpaal de grootste kerstboom van de wereld, deze hebben we allemaal wel een keer vanaf de snelweg gezien. Vlakbij deze toren mocht ik voor AP Support op opdracht bij Centric. En als je er dan toch iedere dag langs rijd, dan moet hij toch ook een keer op de foto.

Categorieën
Outdoor Slider

Sauerland, net zo fotogeniek als Florida?!

Afgelopen september stond in de planning: het zonnige Florida! Maar toen plots die vakantie wegwaaide ben ik in Sauerland beland. In plaats van palmbomen vonden we daar velden vol met kerstbomen en in plaats van cocktails aan het strand was er Duits bier en schnitzel.

Categorieën
Outdoor

Ierland

Al vaker ben ik in Ierland geweest, namelijk een keer met school en een keer met (toen nog) mijn vriend. Toen zat ik vooral in de stad Dublin, maar dit keer mocht ik met de Explorers van de Flevo-Scouts die kant op. Dat betekende dat ik eindelijk iets buiten de stad zou gaan zien!

Categorieën
Black and white Outdoor

Radio Kootwijk

Midden op de Veluwe staat een monumentaal gebouw genaamd Radio Kootwijk. Het gebouw staat midden op de hei en is 1 blok beton, klinkt als een bijzondere combinatie toch? En dat is het ook, maar in de positieve zin van het woord.

Categorieën
Outdoor

Oehoe Bruce

Afgelopen weekend had ik het voorrecht om met Michelle Determan en haar Oehoe Bruce te mogen shooten. Een extraatje van moeder natuur was dat het ook nog had gesneeuwd! Van hen samen heb ik schitterende portretten geschoten (daarover binnenkort meer), maar hier vind je de solo platen van Bruce.

Categorieën
Outdoor

Tulpenroute Dronterland

Medio april was ik voor de Drontenaar aanwezig bij de opening van de Tulpenroute. Als je in Hanneke’s pluktuin al die mooie tulpen ziet, begin zelfs ik eraan te denken om eens zo’n route te doen. Als Drontenaar moet dat ook eigenlijk wel een keer in je leven, dus zowaar geschiedde.

Categorieën
Outdoor

Dierentuin

Vorige maand bracht ik een bezoek aan de dierentuin. Ik had net mijn nieuwe 100-300mm lens binnen dus die heb ik hier uitgebreid getest.

Categorieën
Outdoor

Landgoed Staverden in de herfst

Foto’s gemaakt op Landgoed Staverden te Ermelo tijdens een herfstwandeling. Dit is een prachtige omgeving waar drie verschillende wandelroutes gevolgd kunnen worden, bij twee hiervan loop je ook langs de bekende witte pauwen.

Categorieën
Outdoor

Natuur in Tsjechië

Als poldermeisje is de natuur in Tsjechië natuurlijk vele malen spectaculairder. Alle bomen lijken groter, het water meer helder en de bloemen fleuriger. Hieronder vind je een aantal foto’s van de naar mijn inziens natuurlijke schoonheid van Tsjechië.