Skip to main content
Hollywood glamour

Hollywood glamour met een bijzonder hulpmiddel

purchase essay online Enige tijd geleden was ik samen met Hans van Eijsden te gast Bij Cafe Obscura. Hij vertelde hier kort hoe hij het ouderwetse Hollywood glamour effect creëerde. Ondanks dat ik helaas geen fresnel spot heb, ging ik toch met zijn tip aan de gang, namelijk de panty!

source link

personal essay writing service

essay for you Vroeger had men namelijk niet het assortiment fantastische modifiers die we nu hebben en waarmee we dus zacht(er) licht kunnen creëren. Er werd dus gewerkt met hard licht, iets wat tegenwoordig nog weinig wordt gebruikt bij het fotograferen van portretten.

type an essay online for free Maar als je terug denkt aan die tijd denk je niet aan harde schaduwen en fel opgelichte voorhoofden. Nee er zat een soort glow op de modellen, denk bijvoorbeeld aan Marilyn Monroe. Hierbij komt dus die panty om de hoek. Niet op je fliser, maar over je objectief heen getrokken.

http://contentwritingsolutions.com/?essay=purchase-a-paper Panty op je objectief, check.. en dan? Ik heb dus geen fresnel die Hans hiervoor gebruikt, maar ik weet wel dat hier hard licht uit komt. Je kunt dus kiezen om bijvoorbeeld geen modifier te gebruiken, maar ik heb gekozen voor de maxispot. In de onderstaande voorbeelden kan je zien welk effect de maxispot heeft, met en zonder panty.

college application essay writing help Zoals de meeste dames weten, zijn er veel verschillende soorten panty’s. Zowel qua dikt als kleur, ik zou iedereen dan ook adviseren om als je dit een interessante stijl vind, lekker te experimenteren. Ikzelf ben bij het maken van deze foto geëindigd met een 20 denier zwarte panty met glans. En kom op, hoe vet is die foute glow op de randen van mijn vintage montuur? #loveit

Hollywood glamour
Hollywood glamour

http://debrasomervillephoto.com/?ess=paper-to-right-on