Categorieën
Black and white Blog

I do love the rain!

De meeste mensen denken bij regen aan hondenweer, dat vervelende Nederlandse weer etc. Het gekke aan mij is: I do love the rain! Zoals ieder weertype en seizoen heeft het wel iets, maarja door een pleuris bui naar huis fietsen doe je natuurlijk niet als het niet nodig is. Zo “strande” afgelopen vrijdag een vriendin bij ons en kwam een idee dat ik ooit voor een bruiloft had bedacht weer voorbij, dus toen stond ik zelf met mijn man in de regen ^^

Afgelopen juni mocht ik een bruiloft vastleggen en die dag was het weer nogal onzeker, maar er werd toch voor een shoot buiten gekozen. Ik wilde natuurlijk overal op voorbereid zijn, vooral als de druppels toch zouden komen. Ik heb daarom vooraf research gedaan naar toffe foto-in-de-regen-ideeën, dit om te zorgen dat bij slecht weer de foto’s alsnog fantastisch zouden zijn. Zo fantastisch, dat ieder stel zou willen dat het regende op hun trouwdag! Gelukkig voor het bruidspaar was het prachtig weer tijdens de shoot en was al deze opgedane inspiratie niet nodig. Maar hoe laat je als fotograaf al die toffe ideeën dan weer los? Niet dus!

En daarom doken we afgelopen vrijdag de regen in. De Quadra accu hebben we in plastic verpakt en de flitskop met maxispot hebben we ook zo veel mogelijk proberen te bedekken met een afvalzak. De camera kon gemakkelijk op de veranda droog staan, samen met tijdelijk fotografe/zeer luxe afstandbediening Denise :)

I do love the rain! misschien jij na deze plaat ook?

Couple in the rain

Couple in the rain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.