Categorieën
Black and white Lomo Portraits

Tiki-stijl met veel bloemen

Tiki-stijl met veel bloemen, hoe kom je daar nu weer op? Al geruime tijd wilde ik weer vrij werk gaan doen, maar wat? Ik liep al een tijdje rond met het idee om iets met bloemen te doen. En toen vond ik de juiste partners in crime! Marjelle was namelijk net voor haarzelf begonnen met Dreamy Daisy Hairflowers en heeft heel veel bloemen om iets moois mee te maken.

Ik nam contact met haar op en gooide het idee bloemen op, zij gooide er nog tiki bij en het idee was compleet. Beide wilden we graag gevarieerde beelden dus Sylvana van Feels So Vintage werd ook al snel benaderd. En een extra pluspunt was dat in haar net geopende winkel ook een foto-studio ruimte is!

Voordat we naar het resultaat gaan wil ik nog even benadrukken dat de gebruikte haarwerken met bloemen allemaal zijn gemaakt door Marjelle. Je kunt deze en nog veel meer mooie bloemen kopen bij Feels So Vintage, maar je kunt ook persoonlijk een aanvraag bij haar doen. Heel handig als je iets speciaals zoekt voor bij die ene outfit.

Oftewel licht en camera mee en op naar Almere. Daar maakte we deze toffe beelden in een hele gezellige middag. Aangezien ik normaal veel met schaduw en donkere delen in het beeld werk, heb ik nu gekozen voor heel veel licht. Het was even schrikken, maar het resultaat mag er zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.