Categorieën
Portraits

Spoorwegmuseum met Jenny Bart

Op een vrijdagavond heb ik me samen met Jenny Bart geschoten in het Spoorwegmuseum. Er was een evenement georganiseerd door Danny van Kolck, waarbij we met zijn allen terug in de tijd gingen. Hiervoor hadden een aantal fotografen, modellen en visagisten zich verzameld in het Spoorwegmuseum te Utrecht.

Bepakt en bezakt ben ik het museum rondgegaan en heb in verschillende hoeken van het museum ter plekke een studio setting opgebouwd. Het museum was de achtergrond, maar mijn Elinchrom Quadra set met mijn deep octa waren ook van de partij. Omdat het een zeer vrije sfeer was kon ik qua belichting ook van alles proberen.

Ik heb met diverse modellen geshoot en één daarvan was Jenny Bart. Met haar ben ik een donkere werkplaats ingedoken, omdat dit zou mooi bij haar eigen gemaakte steampunk outfit paste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.