Categorie├źn
Blog

Op avontuur met het verse Youtube kanaal The Dapper Channel

Soms heeft Gerwin een idee en ach dan ga je daar maar in mee. Oftewel op deze manier ontstaat een gezamenlijk Youtube kanaal genaamd The Dapper Channel. Logisch toch?!

Ok, dus toen was er een kanaal aangemaakt en dan moeten daar ook video’s op. De eerste was niet zo moeilijk, want we hadden op vakantie leuk rond gedanst, maar dan? Plots mochten we spelen met de ELB500 TTL, dus dat leek een goed moment voor de volgende video. En wel eentje die ik mocht gaan maken. Niet dat ik het daar mee eens was, maar toch gedaan.

Een beetje nerveus was ik wel en ik weet ook nog niet helemaal wat ik ervan vind. Maar hopelijk zijn er mensen die het leuk vinden om Hans samen met ons te zien spelen met een apparaat dat op dat moment nog niet op de markt was :)

Check hieronder mijn mini avontuur met Hans van Eijsden, Gerwin en de ELB500 TTL op The Dapper Channel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.