Categorieën
Blog

Review spandoek Studentendrukwerk

Vroeger ging een foto in een lijstje aan de wand, maar tegenwoordig is een spandoek slechts enkele klikken van je verwijderd. Dit kan bijvoorbeeld op een website zoals Studentendrukwerk.

Als fotograaf vind ik het belangrijk om te weten bij welk beeld welke soort afdruk past, op die manier kan ik mijn klanten namelijk ook adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze. Ik prijs mijzelf dan ook gelukkig met het feit dat ik vaak door producenten wordt benaderd om een product te testen. Dit keer werd ik benaderd door Studentendrukwerk en heb ik gekozen om een spandoek te testen. Ik heb hiervoor gekozen omdat deze ook buiten kan worden gehangen.

Banner Studentendrukwerk

De banner die ik mocht testen is 100 x 100 cm. Bij het bestellen ondervond ik een aantal problemen. Hiervoor heb ik contact opgenomen en ben ik prettig geholpen. Het spandoek is hierdoor perfect afgedrukt.

De banner werd stevig verpakt geleverd en was door de ringen gemakkelijk te monteren. Ik heb dit zelf met een aantal spijkers gedaan, maar je kan ook speels een touw door de ringen heen rijgen. Het is maar net hoe creatief je zelf bent.

Banner Studentendrukwerk

Het materiaal van de banner bevat een licht reliëf. Dit vind ik zelf erg mooi, ik houdt er niet van als iets te glad is. Hierdoor heeft de banner een meer stoere uitstraling, wat ik zelf erg bij een tuin vind passen.

De afdruk bedekt het gehele doek en ziet er ook van dichtbij prima uit. De kleuren zijn ook juist weer gegeven.

Conclusie

Studentendrukwerk is een prettige website met een ruim assortiment. Hierdoor kan je foto’s op de gekste artikelen af laten drukken, bijvoorbeeld ook op bierviltjes. Dit is weer eens wat anders dan fine art prints aan de wand. Het contact met Studentendrukwerk is zeer prettig, als je ergens tegenaan loop helpen zij je graag. De kwaliteit van de banner is top en ook na een aantal maanden buiten ziet hij er nog perfect uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.