Categorie├źn
Portraits

Michelle Determan en Bruce

Een tijdje geleden heb ik geshoot met Michelle Determan en Bruce. Ik heb de solo foto’s van Oehoe Bruce al laten zien en mijn sfeervol noodling heb ik al geplaatst, maar de ‘normale’ foto’s van hen samen had ik nog even voor me gehouden.

Tot nu! Onderstaand vind je nog meer foto’s van dit bijzondere duo.

Nadat ik mensen vertelde dat ik samen met Michelle en Bruce een shoot had gedaan vroegen veel mensen, hoe kan je nu een uil als huisdier hebben? Het mooie is, in deze foto’s zie je terug dat dat helemaal niet raar is. De band tussen Michelle en Bruce is niks gekker dan tussen mij en de beestjes die bij mij thuis rondlopen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.